I dag får du en basis opskrift på nem og sund tærtedej. Jeg har brugt en del tid på at eksperimentere mig frem til den tærtedej, der fungerer bedst for mig
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
mælksalt og peberBland alle fem ingredienser sammen til dejen bliver til "krummer". Når grøntsagerne er klar piskes de to æg sammen med mælken og salt og peber tilsættes efter behov
Her er en opskrift på tærtedej med en masse tips til hvordan du kan bruge den overskydende tærtedej. Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Det sidste tærtedej smuldres over pærerne og drysses evt. Denne opskrift på pæretærte har fulgt mig siden gymnasietiden, og den er stadig en sikker vinder