Tærtedej Bland alle ingredienserne i en skål med hænderne til en dej. Rul dejen ud eller mas den blot ud med hænderne i en springform eller et tærtefad
Fedtfattig tærtedej (form ca. Porrerne skæres i stykker og fordeles sammen med skinken på tærtebunden. grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden)
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Derfor har jeg lavet min egen tærtebundsopskrift med grovmel, havregryn, en smule smør og yoghurt
Start med at lave tærtedejen ved at røre alle ingredienserne sammen med et nip salt. Og så er det faktisk slet ikke så besværligt at lave en tærtedej, som man kunne tro
Tærtedej. en tærte med gulerødder. Igen, tærten er jo egentlig nem at lave, men hvis du ikke har et råkostjern eller andet, der kan hjælpe dig med at skære gulerødderne i tynde strimler, så tager det altså en del tid at gøre det manuelt
Tærtedej. Skær smørret i tern, og smuldr det i melet, indtil det ligner finvalsede havregryn. Boghvede-galetten med rødbede, feta og karameliserede løg er bare en ud af et hav af lækre opskrifter, som du kan finde i Emma Martinys kogebog
– Start med at lave tærtedejen. – Tag tærtedejen og kom i en smurt tærteform. Put solsikkekerner, hørfrø og havregryn i en minihakker, og kør rundt, til det har en grov, men melet konstistens
Tærtedej. Kom mel og havregryn i en skål. Tærte med rødbeder og spinat lød som en lidt sjov blanding. Pisk de to æg med hytteost og fløde samt krydderier