Fyld din forbagte bund med fyld og æggemasse. I dag får du en basis opskrift på nem og sund tærtedej. Jeg har brugt en del tid på at eksperimentere mig frem til den tærtedej, der fungerer bedst for mig
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Fordel spinat og den valgfrie grøntsag på den forbagte tærtebund, hæld æggemasse over og drys med pinjekerner
Jeg køber en færdig tærtedej fra supermarkedets køledisk, men du kan naturligvis også lave din egen. 1 færdig tærtedej, gerne fuldkorn. 1 færdig tærtedej
Tærtedej/Mørdej. Fordel nu fyldet på den forbagte tærtebund. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Kom porrer på den forbagte tærtebund og top med skinke, æggemasse og til sidst revet ost og friskkværnet peber
Bunden er grov, sprød og fedtfattig – sådan som jeg bedst kan lide en tærtedej. Kom de bløde løg på den forbagte tærtebund, overhæld med æggeblandingen, pynt med de gemte løgskiver og drys med revet ost