Du kan lave den tærtedej, som jeg har brugt her eller du kan. Foråret er (forhåbentlig snart) på vej. Så i dag får I opskriften på en rigtig god tærte med vintergrønsager som porrer og pastinak og så er der også lige et par æbler i
Tærtedej. De kalder den for en tærte, men vil sige mazarin, da den er fuld af lækker marcipan. Jeg tog udgangspunkt i denne lækre æble/brombærtærte fra Hjemmet
Kom bagepapir i en tærteform og kom dejen der i. Grønkålssalat med pære, æble, valnødder og feta. Læg tomater, forårsløg og ostetern lagvis i den let afkølede bund
sølvpapir rundt om kanten på tærtedejen hvis den bliver for mørk. Tærtedej. rund tærteform. Lækker efterårs tærte, dog smager græskar jo ikke af så meget, så æblerne tager lidt over, men lækker lille godbid, der rækker til ca
Grov tærtedej. For et eller andet bacon skal man jo ha'. Til Tærten lavede Anders og Bertram Råkost, bestående af Gulerod, Rødbede, æble og i dette tilfælde appelsin
Men den har en rigtigt dejlig smag af tun, og mandlerne og de friske krydderurter giver den et dejligt pift, så den ikke bliver alt for tung og kedelig
og put den i en tærtedejsform. Tærtedej. Du kan variere den med et hav af muligheder, lige efter det du kan lide og i forhold til, hvor meget tid du har til at lave mad
Tærtedejen tilberedes som anført på pakken. Læg en ring blommer yderst, læg derefter æblesnitterne i ringe på resten af formen startende fra underkant af blommerne mod midten
Rul tærtedejen tyndt ud og beklæd en smurt springform med dejen. Kom dem i en skål, drys med kanel og sukker og vend dem godt rundt, så kanel og sukker fordeles ensartet og alle æblestykkerne bliver dækket af blandingen
Og så var jeg fri for at rulle tærtedej ud. Så nu har jeg lave en tærte for at prøve den. Jeg serverede tærten med rucola, æble og valnødder, rørt med citron og balsamico