Det sidste tærtedej smuldres over pærerne og drysses evt. Jeg foretrækker creme fraiche tilsat kornene fra en hel vaniljestang til, men skal det være mere som dessert, kan en kugle god vaniljeis anbefales
Tærtedej. Det er i sig selv meget neutralt og mild i smagen, men faktisk smager det rigtig godt oven på brød, til bagning i fx boller eller til madlavning – selv i desserter er det genialt
Skøn desserttærte med marcipan og chokoladekaramel. 6 personer til dessert. 18 minutter (til tærtedejen er gylden i kanten eller til marcipanmassen giver efter for et let tryk)
Har du spørgsmål så kontakt Visit OdenseÆblegalette250 gr færdig tærtedej75 gr mandler75 gr smør75 gr lys rørsukker100 gr marcipan2-3 søde æbler2 spsk abrikos/lavendel marmelade1 kvist rosmarin6 friske fignerRosmarin til at pynte medRul tærtedejen ud og skær 6 stykker der er lige store. 250 gr færdig tærtedej