Når man hen over sommeren skal udnytte tiden, hvor jordbær står øverst på dessert-menuen, er det vigtigt, at det ikke ender med jordbær med sukker og mælk hver gang - synes vi
Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Tag tærten ud og dekorer den medmarengs. tærtebund, citroncreme og italiensk marengs. Tærtebunden. Smuldr det kolde smør i melet sammen med flormelis og vaniljesukker
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærtemedmarengslåg - en klassiker i mit køkken. Tærtedej. kombinationen af den sure citron og den søde marengs går man aldrig galt i byen med
Smør et tærtefad eller en tærteform. Der blev dækket op til en helt traditionel brunch med æg, bacon, mini pølser, lækkert brød med pålæg og meget mere
Næh, start din citronkur stille og roligt med denne tærte …. Tærten er god. Eller måske er du blevet afskrækket af det dårlige billede, som kom med sammen med opskriften
Hele herligheden hældes i tærteformenmed kiks. Og hvis det skal være helt, helt rigtigt, så er den originale tærte heller ikke bagt, men en reaktion der sker mellem den kondenseret mælk, æg og limesaft, som gør at det hele tykner