Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinatog valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinatog valnødder i overskud
Top med revet ost – jeg brugte fast gedeost fra Irma, men alt andet går fint an. Super at lave i større portioner og fryse ned eller resterne med på madpakken
Jeg må indrømme, at der efterhånden er en del tærteopskrifter på bloggen, og det er simpelthen fordi, at jeg er lige så vild medtærte, som jeg er medgedeost
Læg et par spinatblade i bunden af hver tærteog fyld ud med et par skiver gedeost. De er lavet med inspiration fra en opskrift i AMOs fødseldagsbog, men jeg valgte at pifte dem lidt op (og at bruge en færdig tærtedej, selvom det plejer at være no-go herhjemme)
Jeg foreslår, at du enten laver en tærte eller hjemmelavet pizza med ting fra køleskabet, så du kan få ryddet ud og er klar til en ny uge (ikke medregnet i indkøbslisten)
Æbletærtemed mazarin og nøddekaramel . Ugen slutter af medtærte. En grov version fyldt medspinat, karamelliserede rødløg oggedeost – en konge kombination