Træk bagepapiret medpizzatærten over på den varme bageplade, hæld ostefyldet på kødet i midten og bag pizzatærten i bunden af ovnen, for at undgå den bliver brændt, samt bunden bliver sprød
Du behøver ikke tilsætte særligt meget salt til æggemassen, da baconen er med til at salte. Halvér tomaterne, læg dem på en bageplade beklædt med papir
Paleotærtemed løg ogbacon. Det er ikke en tærte jeg laver så tit, fordi jeg synes bacon skal være af ordenlig kvalitet (og det er åbenbart svært at skaffe her i Hillerød)
Sprød tærtebundmed en sød cremebudding med ris og vanilje. Eksempelvis er deres ”kolacz” en kage, hvis dej indeholder smør og cream cheese, som gør dejen porøs på omtrent samme måde som en tærte
Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
-)Tærtedej. Synes du, at retten er en kende for fed, så kan du eventuel gøre den lidt lettere ved at undlade cocktailpølserne, bruge bacon fra kalkun og kaffefløde istedet for madfløde - og så kan retten selvfølgelig også serveres med brune ris istedet for hvide
” eller ”skinkestykkerne i tærten er bare for at give smag” eller ”vi regner med, at du kan spise af salaten” som så har været tomatog grønne salat blade
Æble/rødbede salaten var også virkelig god – jeg spiste den til frokost på uni sammen med en god ven, der sad og spiste en kæmpestor frikadelle og et stykke tærte… pludselig fik jeg en uimodståelig trang til frikadeller… jeg stod dog imod, men er helt sikker på at den sprøde æble/rødbede salat vil være virkelig god som tilbehør til en frikadelle