Skyl spinat og hak det groft og kom det påpanden sammen med ærter og limesaft. Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med sødekartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
1) Skær den søde kartoffel ud i tynde skiver/stykker og kom dem påpanden med en god sjat opvarmet olivenolie. Her får de 6-7 minutter på middel-høj varme med låg på 2) Skær nu rødløget i store både og tilføj sammen med blomkålsbuketterne til de sødekartofler. Smag til med salt og spidskommen (og egne krydderier) 3) Mens grøntsagerne steger påpanden, tilberedes dressingen. 5) Når de varme grøntsager påpanden er al dente (tilstrækkeligt bløde men med en bevaret sprødhed), kommer du dem ovenpå grønkålsbunden. 6) Slut af med tahindressingen samt de sprøde kikærter/kerner på toppen