Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Men hvad så med resten af året. Og heldigvis så er det simpelthen så smart, at jeg jo har en lang række kollegaer, der i dette efterår udgiver bøger, som sørger for, at I allesammen har noget at tage jer til, når I ikke bruger min konfektbog
Jeg indrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år. Det blev en lidt længere blogpause, end jeg umiddelbart havde forestillet mig
Så er der hvidkålspizza i ovnen. Vi har nemlig altid revet hvidkål i køleskabet, og da så mit første aftensmads-projekt gik i vasken, ja så måtte der jo bare improviseres med rester
Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. til rosiner og mandler. Hvis du ikke er lagerførende i brombær, dropper du dem bare og kører rosiner og mandler i
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Så er det ikke altid jeg gider at lave noget der skal hæve i, jeg ved ikke hvor lang tid. Og gider jo ikk købe de tørre købe-burgerboller, så måtte jo selv i gang