Kom løg og lage i skoldede glas med tætsiddende låg, og sæt dem i køleskabet hvor de kan holde sig meget længe – jeg har ikke oplevet endnu at mine er blevet for gamle, men vi spiser dem altså også til rigtig mange ting, så de får hurtigt ben at gå på
Man vi hurtigt opleve, at løgene skifter farve, fra den lidt kedelige og grålige farve de har fået, af at blive kogt, til den smukkeste kraftige pink, man kan glæde sig over næste gang, køleskabet åbnes
), pesto og syltederødløg blev det til - plus nyankommerne her til bloggen og indlæggets stjerner. Langtidsbagte tomater og syltede agurker og rødbeder uden sukker
gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltederødløg, brombær og en glaze. Hvis du bruger hummerkødet som supperfyld, så smørsteg også dette kød hurtigt på en pande
Torskerognssalat er sundt, lækkert og fyldt med smag, og det kan gøres endnu mere spændende ved at tilføje flere grøntsager som for eksempel forårsløg, syltede agurker eller æble
Syltederødløg. Ovenpå lægges de bløde løg, samt de syltede rødlåg. Det er vigtigt at bløde løg ikke får for meget varme, da de ellers hurtigt bliver brændte og ofte også lidt hårde og stive i konsistensen