Syltede rødløg hurtig opskrifter

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Kom løg og lage i skoldede glas med tætsiddende låg, og sæt dem i køleskabet hvor de kan holde sig meget længe – jeg har ikke oplevet endnu at mine er blevet for gamle, men vi spiser dem altså også til rigtig mange ting, så de får hurtigt ben at gå på
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Det smager så lækkert og et glas syltederødløg forsvinder faktisk hurtig i køleskabet, men så er det jo dejligt at det er så nemt at lave
Syltede rødløg

Syltede rødløg

- Giv et hurtigt opkog til sukker samt salt er opløst. - De Syltederødløg kan stå i køleskab op til ca

Nemme syltede rødløg

Man vi hurtigt opleve, at løgene skifter farve, fra den lidt kedelige og grålige farve de har fået, af at blive kogt, til den smukkeste kraftige pink, man kan glæde sig over næste gang, køleskabet åbnes
De lækreste syltede rødløg

De lækreste syltede rødløg

Du finder også altid en kvik-plan i medlems-området, med opskrifter der er ekstra hurtige at lave. Syltederødløg med honning
Ristaffel

Ristaffel

Syltede rødbeder. Rødløg. Da jeg i sin tid mødte min kæreste, stødte han jo også hurtigt på min "fødselsdags-menu"
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

lage fra syltede agurker. Du kan også skære dem i tykke skiver, inden du koger dem, så koger de hurtigere – og køler hurtigere af
Hummerbisque

Hummerbisque

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltederødløg, brombær og en glaze. Hvis du bruger hummerkødet som supperfyld, så smørsteg også dette kød hurtigt på en pande
Torskerognssalat

Torskerognssalat

Torskerognssalat er sundt, lækkert og fyldt med smag, og det kan gøres endnu mere spændende ved at tilføje flere grøntsager som for eksempel forårsløg, syltede agurker eller æble
COWBOY - TOAST

COWBOY - TOAST

Syltederødløg. Ovenpå lægges de bløde løg, samt de syltede rødlåg. Det er vigtigt at bløde løg ikke får for meget varme, da de ellers hurtigt bliver brændte og ofte også lidt hårde og stive i konsistensen
Tomatsalat

Tomatsalat

Du kan også bruge syltederødløg som jeg har gjort her på billedet. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver, eller hak det groft