Imens renses løgene, halveres og skæres i tynde skiver. Opskrift. Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Skyl, rens og snit løgene ifineskiver/ringe og kom dem i et skoldet glas. Når først den slags står i køleskabet, finder man ud af, hvor mange ting man kan bruge det til
Skær rødløgeneiløgringi tynde skiver og kom dem i et rent glas. Hjemmelavede syltederødløg smager helt fantastisk, og jeg er isærvild med det til gourmet hotdog eller i hjemmelavede burger
- Rødløgpilles & skæres i tynde skiver. - De Syltederødløg kan stå i køleskab op til ca. eddike. rødløg. - Læg rødløgskivernei et stort sylte glas eller i en skål og hæld den varme lage over
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Det var en dejlig nem aftensmad, men det blev dog lidt mere omfangsrigt da der skulle bages nogle lækre boller og også laves en stor portion af syltederødløg
Syltederødløg Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tips Cæsarmayo, syltede løg, marineretkyllingekød og ostechips kan laves dagen før
Skær løgene i ganske tynde skiver. Fennikelbrødet er fra i går (opskrift nedenfor). Skær æblerne i helt tynde skiver og bland dem med rucola, mandler og løg