Farsen til rødbedebøfferne er lavet af rå rødbeder – ikke syltede, ikke kogte. Igen skal du udskifte den traditionelle feta- eller salatost med den veganske udgave, hvis du vil servere rødbedebøfferne for en veganer, men til vegetaren kan du sagtens følge opskriften, du finder, når du klikker på linket herover eller billedet herunder, slavisk
Vi elsker at servere den med grillede svampe, syltederødbeder og pickles herhjemme. Dog kan købte postejer så som leverpostej ikke ligefrem anbefales, da den jo er fyldt med animalske produkter, mættet fedt, konserveringsmidler og alt mulig andet skidt
Retten serveres medsyltederødbeder. Det var lidt svært, at få taget et "lækkert" billede af retten, da retten som så meget andet dansk mad er lidt farveløst
en rest fra syltede agurker, rødbeder el. Inden jeg fortsætter med opskrifter og en masse lange forklaringer, må jeg nok starte med det jeg fandt ud af, om de to dåser på hylden