Syltederødløg – opskrift. Det er nemt at lave syltederødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Har du nogensinde smagt syltederødløg. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
Opskrift på syltede løg. Det smager så lækkert og et glas syltederødløg forsvinder faktisk hurtig i køleskabet, men så er det jo dejligt at det er så nemt at lave
Opskrift. Opskrift. 5-6 rødløg. 5-6 rødløg. 1 l eddike. 2 dl sukker. 1 spsk peberkorn. Hele krydderier hvis du har lyst, her laurbærblade, stjerneanis, chili og enebær
FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. 4 rødløg. 4 rødløg. FORORD. Når først den slags står i køleskabet, finder man ud af, hvor mange ting man kan bruge det til
Syltederødløg sætter prikken over i’et i en hjemmelavet veggieburger eller sandwich. Jeg bruger mere rødløg, end jeg bruger hvide løg, da jeg synes, rødløg smager af mere og har en sødere smag
- De Syltederødløg kan stå i køleskab op til ca. rødløg. - Rødløg pilles & skæres i tynde skiver. - Læg rødløg skiverne i et stort sylte glas eller i en skål og hæld den varme lage over