De syltedekirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Hvis du er vild med syltedekirsebær kan du sagtens lade dem blive i saucen. Fordel ostemassen i kiksebunden i formen, glat overfladen og sæt kagen på frost igen mens til tilbereder kirsebærsaucegeléen
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltedekirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS
Kagen kan helt sikkert også tilberedes med andre typer syltedekirsebær - selv om amarena kirsebær er i topklassen, kan et billigt karton syltedekirsebær såmænd også bruges
tilsættes pebermynte, appelsin eller hakkede syltedekirsebær. Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
syltedekirsebær. kirsebærrene på kagen. Kirsebærtop. Den smager fantastisk, ser flot ud og er skøn julekage, men kan også sagtens nyedes resten af året
Pynt kagen med kirsebær. Når geleen er stivnet er kagen færdig. 1 glas syltedekirsebær (ca. 340 g)2,5 dl kirsebærsaft,4 blade husblas. Hæld ostemassen over kiksene i springformen og stil kagen tildækket i køleskab mindst 4 timer gerne natten over. Si saften fra kirsebærrene og fortynd den med vand indtil der er 2,5 dl. Sæt kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. 2,5 dl kirsebær