Med min kreation gik jeg ud fra, at jeg gerne ville have noget salt, sprødt og friskt i modspil til den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltede rødløg, saltede og sprøde rødbedechips og frisk persille (se billede herunder)
Jeg har de sidste år gået og drømt om sådan en mad, men har måttet undvære, da jeg blev ret dårlig, sidst jeg spiste ribbenssteg, og jeg har også undladt den syltede rødkål nogle år af samme årsag
Pynt toppen med friske eller gerne syltede rødløg og drys med hakkede valnødder. Snit eller hak savoykålen fint, hak æblerne og appelsinen groft og riv gulerødder og bland det hele sammen
På mine madder var der hønseFRIsalat med blandt andet karse og æble, fiskeFRIfillet med caviart, dild og remo, og så fik jeg også en med veggadeller, rødkål og syltede aguker
Syltede granskud. "Grønne æg". Herefter fik vi den smukkeste lille pakke med tørrede blomster og tørrede æbler, som jeg desværre har glemt at fotografere