Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltedeagurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
»Nu, omsider, kan jeg se på jer med fred. tørret dild. Det var ikke retfærdigt at have medfølelse for alle andre dyr, men fortsætte med at spise fisk blot fordi jeg, som menneske, havde svært ved at relatere til dem
Hak de syltedeagurker, rødløg og evt. Smag til med peber og dild. Dild. 3 store syltedeagurker (eller flere små). 3 store syltedeagurker (eller flere små)
Tilsæt også løg, bladselleri og syltedeagurker i tern. salaten til med ekstra “ziiiing”. tørret dild. Jeg kan godt lide godt med smag og kikærterne kan godt finde på at stjæle meget af smagen fra den lækre dressing
hakkede syltedeagurker. Lad blandingen trække i en halv times tid – det tørrede dild smager nemlig stort set ikke af noget før det har fået lov til at stå lidt i blandingen med andre ting