Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Svinemørbradstykkerneog baconen tilsættes hvorefter saucen koger lidt ind og smages til. I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn
Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Svinemørbrad i bacon. Igen lidt dressing samt dine asparges slut af med endnu en omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset
Svinemørbrad med smag af Ital. Her skal der ikke mere til end at tilføre lidt lækker fyld til en kyllingefilet for at få en anderledes og spændende ret