Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad. 1 svinemørbrad. Læg mørbraden på grillen i ca 30 minutter alt efter størrelsen. 1 svinemørbrad
På grillen med dem til de har en god, lidt branket overflade, vend til ny flade og så fremdeles til det hele ser lækkert ud og kålen er mør, men stadig har bid
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
Svinemørbrad med bacon og persille. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
svinemørbrad. okseburgere på bål, one-pot-pasta på bål og grillspyd på bål. svinemørbrad. lavede vi nemlig pitabrød med fyld af spidskålssalat, grillspyd og tomatsalsa
Resultatet blev denne meget vellykkede svinemørbrad. Forårsvejret kan jo være lidt svært at regne med, så vi skulle finde på en menu der både kunne bruges til grill udenfor og til almindelig ovn indenfor hvis vejret ikke holdt
Her er fyldt svinemørbrad et godt bud. Selvom jeg ELSKER gode grillpølser med sennep, kartoffelsalat og hvidløgsbrød, kan det nu være rart med lidt afveksling i grillmaden
Opskrift fyldt svinemørbrad på grill. Alt skal på grillen så pissenem aftensmad hvis man altså har en stor nok kuglegrill eller anden stor grill med låg på
Så vi grillede en mørbad og serverede dejlige nye kartofler til - det belv til smagen af sommer, men hvis vi havde kunnet sidde ud epå terrassen havde det været fuldendt