Som hel eller som bøffer. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. En svinemørbrad skal maksimum have et kvarters tid – eller en centrumstemperatur på ca
Dernæst kommer svinemørbrad, som vi som regel ikke er ret kreative med. Jeg endte med at skære min mørbrad ud til bøffer, vikle dem ind i bacon og stege dem på panden
Andre forslag kan være Svinemørbrad i BBQ-marinade eller Kyllingefiletter i bacon. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Mørbraden renses, og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber
Herefter steges de små bøffer på begge sider. 1 svinemørbrad. Svinemørbraden afpudses for urenheder og hinder, hvorefter mørbraden skæres i 1,5 cm tykke bøffer. 1 svinemørbrad