Svinekoteletter kan også bruges). Koteletterneer rigeligt fede i sig selv). 12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Imens koteletterne steges, finthakkes 6 løg, forårsløg (hvis du har) og en potte persille. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Steker koteletter raskt i en varm stekepanne. Skjær av bein og overflødig fett på kotelettene. Koteletter, løk og sopp -og en herlig saus av ravigotte og kremfløte
Rør sojasauce, peanutbutter, chili, ingefær, citronskal og olie sammen og smør det på koteletterne. Dagens opskrift er en orientalsk peanutmarineret svinekotelet med en mellemøstlig bulgursalat og et lækkert, sødt mangospyd
Brun koteletterne på en stegepande. Skær en lomme i hver kotelet og læg skiver af mozzarella derind. Læg koteletterne ovenpå pastaen og gratiner i ovnen ca
Server spidskålen med svinekoteletter og f. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i olie. Her serveret til en svinekotelet, men den kan sagtens erstattes af en steak eller et stykke kylling
Kjenn lukten av smakfulle møre koteletter, fiks ferdig med poteter, grønnsaker og kraft. Vend kotelettene i hvetemel, før du bruner dem raskt i en stekepanne eller direkte i Crock-Pot kjelen