Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Generelt er jeg ikke specielt meget til svinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget på panden bliver de ulideligt tørre og seje
Til aften fik vi lasagne, eller i hvertfald frisk pasta i lag, men kald det hvad du vil. Da jeg i tirsdags lavede fiskelasagne købte jeg nemlig 2 pakker med friske pastaplader, som godt nok kan holde længe, men det er nu så rart at få det brugt
4 økologiske svinekoteletter (ikke tynde, så bliver de så tørre. Smelt smør til det er nøddebrunt i en tykbundet pande, læg svinekoteletterne i panden, drys med salt og peber, og steg dem 3-4 minutter på hver side ved middelvarme
D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. -. A. 6. 8. z
)250 g hakket svinekød250 g svinebov, svinekotelet eller et andet stykke kød fra gris, skæres i tynde skiver1 løg300 g vietnamesiske vermicellinudler (vælg en pakning hvorpå der står 'Bun' eller 'Rice Sticks')3 salatblade, skåret i tynde skiver2,5 dl bønnespire½ agurk, skåret i tynde strimler (julienne)2 gulerødder, skåret i tynde strimler (julienne)Frisk koriander, grofthakketFriske mynteblade, grofthakket4 spsk jordnødder, grofthakketVietnamesisk dipping sauce (se opskrift længere nede på siden) Evt