Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Svinekammen forberedes og steges ved 90 grader, til den er 65 grader indeni. I søndags havde vi besøg af Christians forældre til spisning og lidt hygge
Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
I hvert fald ikke hvis man laver svinekam. Ikke kun fordi man undgår at overstege svinekammen, men også fordi kødet bare får en helt anden lækker konsistens og samtidig er ultra saftigt
1 svinekam, ca. 1 svinekam, ca. En af julens absolutte klassikere er flæskesteg med sprød svær. Uden den sprøde svær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværen sprød og kødet saftigt
svinekamme kan være noget af det bedste. Inden for de sidste år har jeg opdaget skinkeculotten, som er et super godt alternativ til svinekam, når man ikke lige går efter de sprøde svær på toppen
Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegt svinekam. Et stykke helstegt svinekam med sprøde svær (ribbenssteg kan også bruges)
Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen