Svinekam uden ben og svær på tilbud opskrifter

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Da er det enkelt og greit og sette kjøttet inn i stekeovnen morgenkvisten. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Det er svært at ”ødelægge” en hamburgerryg – du kan selvfølgelig tilberede den så længe, at den bliver tør og kedelig, eller du kan tilberede den for lidt, så den er rå
Simremad på gril

Simremad på gril

Vi skulle prøve at lave en porchetta, men da vi ikke havde et svineslag, men et svinekam med sværd, blev det istedet en anden variant
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned grill bar stadiet
Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Eksotisk coleslaw

Eksotisk coleslaw

Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney
Flæskesteg med brun sovs

Flæskesteg med brun sovs

Rids sværen i svinekammen helt ned, men uden at der ridses i kødet. Læg stegen hovedet med sværene nedad i et fad, og hæld kogende vand i, så der ca