Svinekam med ben opskrifter

Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Køber du stegen indpakket i supermarkedet er det nødvendigt, at gå sværen efter selv med en meget skarp kniv, da ridserne ret ofte ikke er dybe nok, specielt ikke i siderne
Nem blomme i madeira

Nem blomme i madeira

Og jeg har fået smidt en svinekam i ovnen til langtidsstegning, for vi trænger til noget ordenligt at spise

Flæskesteg med sprød svær

En af julens absolutte klassikere er flæskesteg med sprød svær. Læg stegen på en rist med en bradepande under
Flæskesteg

Flæskesteg

Flæskestegen blev rigtig god og saftig med sprøde sværd. 3 kg svinekammedben. Den steg jeg lavede fik 3 timer, man siger 1,5 time pr kg men da denne svine var ben fik den kortere tid. 3 kg svinekammedben
Flæskesteg

Flæskesteg

Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene og sørg for at sværen ligger vandret under stegen
Strimlet svinekjøtt i pitabrød !

Strimlet svinekjøtt i pitabrød !

Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker med strimlet svinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Det er vigtigt, når du køber en svinekam, at du sørger for at den er med svær og uden ben. Det er møgbesværligt at fjerne benene, og en flæskesteg uden svær er ikke rigtigt en flæskesteg

Svinekam på italiensk

Læg dem i et ovnfast fad, og drys med salt og peber. Benny. Denne måde at tilberede en svinekam på er genial

Flæskesteg med sprød svær

Vi købte en svinekam uden ben hos slagteren. Svinekammed svær. Ribbensteg m. Kartofler og rødkål - eventuelt et stykke medistermed lidt sennep
Grisen "TEMA" - Kotelet - Opskrift

Grisen "TEMA" - Kotelet - Opskrift

Grisens grovudskæring - Svinekammen er markeret med kasseI min "serie" om grisen er vi nu nået til Svinekammen, dvs
Krydsridset svin

Krydsridset svin

Svinekam, helst medben og et godt lag fedt. Flæskesvær med rosmarin. Skyl citronen og skræl den gule skræl af med en god kartoffelskræller

Lammekølle

Læg din lammekølle på en rist over en bradepande med vand i bunden, og sæt den nederst i ovnen. Benny. Bland kartofler, det hele hvidløg med skræl, delt i fed, den sidste ½ spsk

Svinekam på italiensk

Du kan selvfølgelig også vælge at dampe ærterne og servere det hele med en ganske almindelig brun sovs