Svinekam med bacon opskrifter

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. På billedet her har jeg serveret rosenkål medbacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Brun dem hurtigt over kullene og læg dem indirekte og dæk dem nu med et lag kartoffelmos medbacon og chili, grill dem færdige under låg ca

Lammekølle

Læg din lammekølle på en rist over en bradepande med vand i bunden, og sæt den nederst i ovnen. Pak bønnerne ind i bacon