I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegtsvinekam. Et stykke helstegt svinekam med sprøde svær (ribbenssteg kan også bruges)
I dag skulle vi så have flæskesteg, og da der var tid til det, blev den langtidsstegt over 3 timer - nu er det jo ikke jul, så jeg lavede lidt efterårstilbehør til. 1 svinekam med svær - størrelse alt efter, hvor mange der skal spise med. 1 svinekam med svær - størrelse alt efter, hvor mange der skal spise med
Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Selve Nakkefileten er jo altid lækker som braiseret eller langtidsstegt