Svinekam grillet opskrifter

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

1 kg svinekam med svær. Share on TumblrShare on Tumblr 1 kg svinekam med svær. Flæskesteg med sprød svær…Det er altid det der går galt
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Svinekammen forberedes og steges ved 90 grader, til den er 65 grader indeni. I søndags havde vi besøg af Christians forældre til spisning og lidt hygge

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
Perfekt flæskesteg med sprød svær og flæskestegssovs

Perfekt flæskesteg med sprød svær og flæskestegssovs

Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Også er der dem som absolout ikke vil have dem, da de er fede og som hellere vil købe de magere af Svinekammen
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Inspireret af opskriften på Svinekam med Kirsebær fra i sommer. Sværen blev skåret af og grillet med varmluft, til den ‘poppede’, og så var den også klar
Krydsridset svin

Krydsridset svin

Svinekam, helst med ben og et godt lag fedt. Flæskesvær med rosmarin. Ingredienser. Frisk rosmarin. 1 Økocitron