Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Svinekammen forberedes og steges ved 90 grader, til den er 65 grader indeni. I søndags havde vi besøg af Christians forældre til spisning og lidt hygge
Jeg havde stegt svinekam og lavet en god gammeldags flæskestegs sandwich med oopsies som brød. Rødkål er klart et hit i min verden, men hvis man skal købe det færdigt, er det desværre fyldt med sukker
Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Også er der dem som absolout ikke vil have dem, da de er fede og som hellere vil købe de magere af Svinekammen
Herefter følger svinekammen på ca. Salaten er fyldt med vitaminer, mineraler, kostfibre og sunde fedtsyrer, derfor er det et godt valg hvis du ønsker at holde den slankelinje eller ønsker et vægttab
Svinekamfyldt med æbler og persille En anderledes måde at lave en svinekam på. Sørg endelig for at udhule kålhovedet så meget, at siderne bliver så tynde som muligt, uden at der bliver hul i dem