Svinekæber ret opskrifter

Svinekæber m. æbler i hvidvin

Svinekæber m. æbler i hvidvin

For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulled pork) er det nu blevet ret dyrt
Svinekæber med rodfrugtfritter

Svinekæber med rodfrugtfritter

tørret timian eller en lille håndfuld friske timianblade. Uh, svinekæber, det er god mad. Læg kæberne tilbage i saucen, varm retten let op og server
Lækker simremad med svinekæber

Lækker simremad med svinekæber

Det blev til en efterårs/vinter simreret, som simpelthen smagte fantastisk. Svinekæber er blevet IN og er nu mere almindelige at støde på i supermarkedets kølediske
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Hvis du er til svinekæber, så er du bestemt også til oksekæber. Har I været ude og kniv&gafle den. Smagen er lidt "mørkere" end svinekæber
Glad gris på perler

Glad gris på perler

Svinekæberne brunes af i smør og tilsættes halverede løg, halverede gulerødder samt porren skåret i store stykker
Tid til simremad

Tid til simremad

Du kan selvfølgelig også bruge fx oksekød eller svinekæber. Simretiden afhænger naturligvis af kødtype og størrelse
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Forret. Hovedret. Vi starter med forretten. Hovedretten kommer i næste indlæg
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseretsvinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Pastamania (forelsket!)

Pastamania (forelsket!)

Det her er et ret spontant indlæg – jeg sad og kiggede i mine billeder, og fandt disse fra i torsdags
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseretsvinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Forret. Hovedret. Vi starter med forretten. Hovedretten kommer i næste indlæg
Svinekæber

Svinekæber

Jeg har ikke regnet præcise propoints ud på retten, for jeg ved ikke hvor mange propoints der er i svinekæber, så jeg har bare sjusset mig frem
Appelsinglaserede Svinekæber

Appelsinglaserede Svinekæber

Jeg foretrækker dog svinekæber. Skru ned for blusset, ellers brænder sukkeret på og det lugter virkelig af brændt røv, så det vil simpelthen ødelægge din gourmetmad