Svinekæber i rødvin opskrifter

Svinekæber i Rødvin med Parmesanmos

Svinekæber i Rødvin med Parmesanmos

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. u. e. r. d. t. j. o. g. p. n. m. s. a. ,. æ. v. k. b. f. å. l. ø

Rødvinsbraiserede svinekæber

Tilsætbouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber og svinekæberne og bring gryden i kog. Er svinekæber det bedste kød på en gris
Øl-braiserede svinekæber

Øl-braiserede svinekæber

rødvin, men bestemt ikke at foragte af den grund. Øl-braisseredesvinekæber. Forberedelsestid. En noget sødere udgave en hvis man tilberedersvinekæbernei f
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

½ flaske rødvin. Jeg har lang tid haft lyst til at lave svinekæber, og da de havde nogen flotte iKvickly slog jeg til og købte fire pakker
Svinekæber i Rømertopf

Svinekæber i Rømertopf

Tilsæt flåede tomater og bouillon (afkølet) samt rødvin. Brun svinekæberne og læg dem oven på grøntsagerne
Mit første møde med et par svinekæber

Mit første møde med et par svinekæber

Svinekæberi rodfrugtsovs med rødvin. Tilsætbouillon og rødvin, laurbærblade og øvrigekrydderier. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber
Gris i spanske klæder 2:3

Gris i spanske klæder 2:3

Mørk balsamico, sherryeddike, rødvin og vand hældes over svinekæberne. Braiseretsvinekæber og svinefilet anrettet på puré af jordskokker og hvid chokolade, dertilristedechorizo og soltørrede abrikos
Appelsinglaserede Svinekæber

Appelsinglaserede Svinekæber

Og hvis du vil fuldende dette mesterværk, så serverer du en frugtigrødvintil, som fx denne økologiske Cabernet som har en smag af modne blommer og røde bær
Mad med Morten... Mere af det glade vanvid...

Mad med Morten... Mere af det glade vanvid...

Da vi først ankom nåede jeg ligei et split-sekund at blivelidtærgerlig over, at de ikke havde den samme rødvin, som vi havde fået serveret den foregående gang til vores store velbehag, men det vik MEGET hurtigt over, da menuen kom på bordet