i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. u. e. r. d. t. j. o. g. p. n. m. s. a. ,. æ. v. k. b. f. å. l. ø
rødvin, men bestemt ikke at foragte af den grund. Øl-braisseredesvinekæber. Forberedelsestid. En noget sødere udgave en hvis man tilberedersvinekæbernei f
Svinekæberi rodfrugtsovs med rødvin. Tilsætbouillon og rødvin, laurbærblade og øvrigekrydderier. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber
Mørk balsamico, sherryeddike, rødvin og vand hældes over svinekæberne. Braiseretsvinekæber og svinefilet anrettet på puré af jordskokker og hvid chokolade, dertilristedechorizo og soltørrede abrikos
Og hvis du vil fuldende dette mesterværk, så serverer du en frugtigrødvintil, som fx denne økologiske Cabernet som har en smag af modne blommer og røde bær
Da vi først ankom nåede jeg ligei et split-sekund at blivelidtærgerlig over, at de ikke havde den samme rødvin, som vi havde fået serveret den foregående gang til vores store velbehag, men det vik MEGET hurtigt over, da menuen kom på bordet