Svinekæber i sød soya, citrongræs, kanel, stjerneanis med thai-inspireret kartoffelmosportvin. Svinekæberi sød soya, riseddike, citrongræs, kanel og hvad ved jeg …. Forberedelsestid. På med portvin og lad det koge indFoodplanner
Trøffelfarserede grisetæer med smør- og lardodampet spidskål Men der er der sgu’ mange gode sager, der deler samme skæbne (jeg nævner i flæng, oksehaler, griseører og svinekæber), som – helt som de her knap så godt udseende krabater – smager helt fantastiskFoodplanner
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær Sovsen blev lavet af stegeskyen, der først var skummet af for fedt, en sjat portvin mere og nogle skefulde italienske syltede sure kirsebæri lage Dalsgaard i Skivholme
Madklubben Vesterbrogade De andre ved bordet fikhenholdsvisbraiseredesvinekæber og bagt torsk med rosenkål også de var meget tilfredse med resultatet Anders Madunivers