Svin i øl opskrifter

Weekend i "syden"

Weekend i "syden"

Svin. Fredag var viiTivoli - det var meningen at vi skulle prøve ting hele dagen, spisemiddagderinde og så høre Oh Land til Fredagsrock

Matopplevelser i Ålesund ♫

Drakk øltil kr. Egon Restaurant Ålesund KYLLING BLT SANDWICH. Solen skinner, men littkjøligere. Maten kom veldig fort, selv om det var en del folk der, stor og god porsjon
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

hæld øllen over og lad den koge lidtind et par minuter. Denne ret er en rigtigdejlig tung efterårsting og nem at lave i store portionertil mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tidtil at passe sig selv
Langtidsstegt grissebasse

Langtidsstegt grissebasse

Brug øl, rødvin, æblesaft alt efter køleskabetsindhold og dine ønsker. Der er ikke så meget at sige, det er langtidsstegning, når det er bedst

grisen med de sorte fødder

Den saltede, lufttørrede skinke fra de iberiskesortfodssvin er en vigtig del af den spanske gastronomiske kultur
Brød til julen

Brød til julen

Udover variationen af svin, så er brød generelt en fast bestanddel i julen og hvorfor så ikke lave noget velsmagende brød selv

Får du besøg af en diabetiker

Server magert kød – kalkun, kylling, okse, kalv, svin, lam eller vildt (helst uden eller kun lidtsynligt fedt)

Indlagt med galdesten

Får, Hest, Kalv, Lam, Okse, Svin . Bacon, Blodpølse, Kyllingepølse, Leverpostej, Leverpølse, Rullepølse, Salami, Skinke, Spegepølse, Paté, Pølser