Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. ciabattabrød. Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplader, fordel svampene herover og drys med parmesanost
Faktisk kan opskriften også laves med andre svampe, f. Flødestuvede champignoner på ristetbrød. Det kan godt tage et stykke tid, men så er der også bare tilbage, at smage til med citronsaft, (så det ikke bare er fed fløde) salt og peber, og selvfølgelig riste et stykke godt brød, at servere det på
Brødet her har en lækker smag, et svampet indre og en lækker sprød skorpe. Jeg elsker at bage med ølandshvede, det giver bare et lækkert smagfuldt brød
sammen med parmaskinke og ristetbrød. Fordel fyldet i svampene og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag svampene ved 200 - 225° i 8 - 10 minutter og server dem lune evt. 24 mellemstore champignoner eller 12 portobello svampe
Mos og karl-johan svampe. Ristetbrød og urter, røget torskerogn og eddike. Nogle af grenene i blomsteranretningen var i virkeligheden malt knækbrød, udformet som grene
Svampet, sød, snasket. Ingredienserne er ret basic, men jeg må indrømme, at jeg måtte et smut forbi Netto for at få fat i noget helt klassisk, hvidt toastbrød
Smid lidt hø-ost på de varme brød, så det smelter lidt ned og anret så svampeblandingen på. Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
Skær bunden af svampene, og skær dem i skiver. med grøn salat og groft brød til. Skyl og nip bønnerne. Skræl eller vask kartoflerne, og skær dem, peberfrugten og forårsløget i skiver
Smelt fedtstoffet, og rist svampene med hvidløg og ingefær. Server som tilbehør til fugl, fisk, vildt eller okse – eller spis på ristetbrød, hvis du er til det
Server med ristetbrød. Tilsæt alle svampene og lad det stege indtil alt væden er kogt fra. Du får det bedste resultat hvis alt væden er kogt fra og løg/svampe begynder at brune og karamellisere en lille smule , det giver suppen lidt kant