Denne opskrift på risotto med tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. De tørrede Karl Johan svampe havde deres faste plads i kufferten på vej hjem fra besøg i Italien, da vi boede i Danmark
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Risotto med svampe. Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien
Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Jeg har fra Deluxe-serien brugt den lækreste italienske parmaskinke, en tyk balsamico, klar-til-brug porcini svampe og en cremet, nøddelækker valnøddeost