Det finthakkede løg steges ved svag varme i lidt smagsneutral olie, (gul Bechel, Fri margarine eller Nutanas margarine kan også anvendes) Svampene børstes, skæres i kvarte og steges til de begynder at væske lidt
eks at underlade æbletern, tilsætte aubergine, svampe eller andre grøntsager, hvorefter den er super lækker sammen med nye kogte kartofler og et par veggiedeller
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. Til panden med laksen tilsættes cremefine og parmesan og retten simrer videre ved lav varme
Mos og karl-johan svampe. Til malt knækbrødene fik vi serveret en form for creme fraiche. Dertil muslingejuice, med dråber af dildsauce, som også var kold
Svampe ála creme. Svampene børstes rene for evt. Sauce. Matchet med braiseret svin, svampe og palmekålen var uforlignelig – især fordi noterne gik igen i vinen – men det har naturligvis også en pris
en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. en krydret, tyk sauce med jordnøddesmør og chokolade, og en sojacremefraiche-dressing med lime og jalapeño
Bruschetta med let stuvede Karljohan-svampe. Cremet polenta med hareragout. Broccoli blancheret kortvarigt, så der stadig var masser af bid, med en let krydret sauce med chili, olivenolie og citron
♡ Rødvinssauce med svampe. Plantefløde bruges præcis som du ville anvende fløde af komælk – i saucer, supper, flødekartofler, gryderetter, i cremede stuvninger, som basis i dressinger mm