De sidste to er sværere, at bruge da de ikke klistrer som rigtige sushi ris gør, her skal der være en form for spread eller mayo på tangen for, at det kan hænge ved
Vi valgte at starte ud med sushi, suppe og “faux gras” (falsk fois gras). Dressingen i sandwichen var i øvrigt en rigtig lækker karry-mayonnaise, som der ikke var sparet på
Aioli (mayo og hvidløg), rogn og purløg. Laks, som jeg foretrækker at bruge, skal bare være på ‘filetform’ uden ben og have været på frost 12-24 timer først, så den kan spises rå med god samvittighed Tilbehøret er med inspiration fra Sticks & Sushi, og det kan varieres
Her kan du blande salater, købe frisklavet sushi, varme retter, suppe, youghurt og frugt mm. Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
1 spsk mayo. 1 tsk finthakket sushi ingefær. 1 spsk mayo. 1 tsk finthakket sushi ingefær. Vi har ofte kartofler i overskud efter middagen, især i grillsæsonen
Karma Sushi. Bolle smurt med Grillens mayo. Sushisushi. Vegetarburger (bestil uden mayo og så er den vegansk)
Englerod
Sushi trin . Som bekendt er jeg med tiden blevet stor fan af sushi. Det var faktisk min kære veninde der fik mig at springe ud i det, for troede sushi var meget svær at tilberede, men fandt ud af det er meget nemt
Herhjemme elsker vi sushi. CALIFORNIA MAKIReje, agurk, avocado, mayo og sesam. Desværre kan vi ikke få noget der ligner tilfredsstillende sushi her i Mainz, men så er det jo heldigt at vi selv kan lave det