Rør gæren ud i vandet sammen med surdej og sukker i en stor skål. Hvedemel - 300 gFuldkornshvedemel - 125 gSpeltmel - 200 gVand - 5 dlSurdej - 1,5 dlGær - På størrelse med en ærtSalt - 2 tskSukker - ½ tskInstruktioner
Vi holdt jo min datters 1 års fødselsdag lørdag til morgenmadsbrunch, og så vurderede jeg, at med surdejsbrød, chokoladescones, to slags tærter, pandekager og gulerodskage med frosting, så ville det næsten være en skam også at spise kage om fredagen
Brug et surdejsbrød i stedet. På nye frisk hvidløg er det muligt at tælle feddene uden på skallen, men alligevel kan der gemme sig et ekstra fed, når først skallen kommer af
Jeg har lavet opskriften sammen med mine søde veninde Maria, og vi blev enige om, at det ville passe super godt med en skive af hendes surdejsbrød eller mit nemme grydebrød til
Serveres med et groft flute eller et stykke af dette surdejsbrød til. Søde Caroline Thorsfelt og jeg, valgte sidste år at udfordre hinanden i at spise efter årstiderne
Hyggeligste udendørs burgersted ved Madison Square Park. Mit yndlingsmorgenmåltid er deres Morrocan scramble med den såkaldte merguez pølse, røræg med spicy kikærter, most avocado og grillet surdejsbrød (13 dollar)
Udgangspunktet for de her ølandshvedeboller med surdej er det samme som verdens bedste surdejsbrød. Lækre, sprøde, saftige ølandshvedeboller bagt med surdej – en bid af himlen
Prøv for eksempel mit surdejsbrød til eller mine koldhævede boller. 0 Flares. ×. Den her suppe tager virkelig ikke mere end 15 minutter at lave, den smager skønt og så er den særligt god når snuen rammer, hvor du formegentlig ikke har den store energi til at lave mad
Egentlig fik jeg salaten serveret som en forret med lækker parmaskinke og groft surdejsbrød efter denne opskrift hos svigerforældrene, men nu har jeg flere gange spist salaten som den er