Surdej uden gær til rugbrød opskrifter

Glutenfri surdej

Glutenfri surdej

Brug endelig et stort glas, så der er plads til at surdejen bobler op. Dejen vil blive tiltagende syrlig at dufte til og den vil boble
Surdej

Surdej

Tilsæt ingredienserne fra den pågældende dag, og rør surdejen et par gange iløbet af dagen. Nu skulle surdejen gerne snart begynde at boble og dufte syrligt
Surdej

Surdej

1,5 dl gammelt surdej. omrøres dagligt. Opfriskes hver 4-6. Dag 3 dl vand. 1 dl hvedemel. 1 dl fuldkornshvedemel
Surdej til lyst brød

Surdej til lyst brød

F. ø. r. s. t. e. g. a. n. m. u. d. j. o. p. ,. k. l. å. i. 1. 0. f. D. v. æ. M. b. y. 2. h. H. G. 3. 5
Surdej - dag 1

Surdej - dag 1

Surdejsstarterens skal have konsistens nogenlunde som en tynd pandekagedej, og den skal opbevares ved stuetemperatur i en delvist lukket beholder, der tillader dejen at ånde
Surdejen "Simon"

Surdejen "Simon"

Alt blandes sammen og stilles på bordet uden låg i et par timer. Den oprindelige opskrift på surdej jeg har tilpasset lidt, kommer fra broedet
Surdej

Surdej

En surdej giver en god smag til brød, og så holder den meget længe. Ja, så kan du da bare stille den i køleskabet

Glutenfri surdej

der skal luft til processen, og sæt glasset på køkkenbordet. Sådan starter du en glutenfri surdej. Er den meget tynd, så tilsæt lidt ekstra mel
Grovboller med surdej

Grovboller med surdej

N. æ. s. t. e. n. h. v. r. g. a. j. l. o. b. ,. d. f. i. u. å. k. m. M. y. Y. A. K. H. p. V. -. J. ø. S. 1. 0. 2. 5. (. C. ). 3. 4. R. T. Æ. D. B. c

Sådan laver du en surdej

Herefter stiller du surdejen i en skål på køkkenbordet ved stuetemperatur, og her lader den stå der uden låg
Hvedebrød med durum og surdej

Hvedebrød med durum og surdej

I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
Ølandshvedeboller med surdej

Ølandshvedeboller med surdej

Rør godt med røremaskinen til dejen er ensartet. Lækre, sprøde, saftige ølandshvedeboller bagt med surdej – en bid af himlen
Boller med surdej

Boller med surdej

Kom surdej og salt i. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 100 g surdej. Kom vand og mel i en skål og lad det stå i to timer