Tilsæt salt, sirup, solsikkekerner, grahamsmel og rugmel. kærnemælk. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Jeg synes, det er nemmest at røre dejen til et brød ad gangen, og derefter sætte dem ind i ovnen samtidig
) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det med solsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
Jeg valgte at røre den sammen i hånden, for mine arme trænger til lidt muskler, og man kan jo ligeså godt tage al den motion og træning med, som man kan få
Fantastisk lækkert rugbrød på én dag uden at være afhængig af en surdej. (Jeg æltede ikke så lang tid, da det var vanvittig hårdt at røre rundt, og dejen var for klistret til at gøre det med hænderne
Sådan tilberedesrugbrødmedsurdej og gulerødder. Sådan tilberedessurdej. Tilberedning. Nu er du klar med dit eget hjemmelavede rugbrødmedsurdej og gulerødder
af kærnemælkenmedsurdej). Nu har jeg lavet en opskrift som jeg syntes fungerer rigtig godt, den kan laves både med gær og surdej, afhængig af hvad man er til
Sådan tilberedessurdejen. Rugbrødmedsurdej og gulerødder. Ingredienser (surdej). Hvis du alligevel er i gang med at bage rugbrød – eller hvis du har brug for nogle sunde mellemmads-bidder – så brug den samme dej til disse lækre rugbrødssnacks