Surdej med gær opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang medsurdejen, kan du altid slå et smut forbi Meyers Bageri
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrød med frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også
Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag
Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Bland mørk øl og vand sammen i en skål, og opløs gæren heri. Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

gær. Lun kærnemælken, og rør gæren i. 50 gr gær. 1 brød. ½ l. kærnemælk. 50 gr. 1½ tsk. salt. 1 spsk. sirup. 200 g. solsikkekerner
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Med i dejen skal et lille stykke gær på størrelse med en pæn stor ært. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt medsurdej
Kernerugbrød u. surdej

Kernerugbrød u. surdej

Jeg eeeeeelsker et godt rugbrød fyldt med spændende kerner, og som knaser lidt i kanten. Rør gæren ud i blandingen
Opskrift på Surdejs Foccacia

Opskrift på Surdejs Foccacia

Start med at blande vand, surdej, gær, sukker, salt, oregano go olivenolie. Jeg har allerede en anden opskrift på Foccacia som er uden surdej, men denne her opskrift på foccacia er medsurdej, hvilket giver foccaciaen en meget mere saftig krumme
Flutes med surdej

Flutes med surdej

den kraftige varme og den lille gær mængde er det med til at give mere luft i hæve fasen. Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider
Østrigsk grovbrød med surdej

Østrigsk grovbrød med surdej

Lav en surdej (den kan du finde en opskrift på her). Ælt det godt igennem, og form det herefter til et kæææmpe brød (eller flere små), som lægges på en bageplade med bagepapir
Kernestykker m. surdej

Kernestykker m. surdej

solsikkekernerHvis du ikke er så heldig som mig, at have fået en sjat af en herlig surdej af den kære Sabina, ja så må du igang med at lave en selv
Jeg Elsker Dig, Surdej

Jeg Elsker Dig, Surdej

Når du bager brød medsurdej sænker du Ph-værdien og styrker holdbarheden i dit brød. Lad dejen ånde - den har brug for luft så dæk med et klæde det første stykke tid
FLADT - SURDEJ - KERNER

FLADT - SURDEJ - KERNER

Et fladt, lækkert brød, fyldt med kerner og en dejlig svampet konsistens. 5g gær. 1 dl SURDEJ. 1 dl SURDEJ

Rugboller uden surdej

Hvis du har en surdej stående kan du sagtens udskifte noget af gærenmedsurdej. Start med at kom vand og gær i en skål op rør rundt indtil gæren er opløst
Madbrød med surdej

Madbrød med surdej

• Start med at blande vand, surdej, gær og olie. Da jeg skrev indlægget omkring men nye Kenwoodmaskine, mente Lasse ikke at jeg sådan kunne smide et billede op af brødet, uden også at diske op med opskriften
Nemt formbrød med købt surdej

Nemt formbrød med købt surdej

Rør surdej, gær og vand godt sammen. økologisk gær. NEMT FORMBRØD MED (KØBT) SURDEJ. I min verden behøver man virkelig ikke lave sin egen surdej – selvom jeg nogengange gør det, – og synes det er sjovt