Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag
Med i dejen skal et lille stykke gær på størrelse med en pæn stor ært. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt medsurdej
Surdejen får man af nogen, man kender, ellers laver man selv een, der er en opskrift her. Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør
Start med at blande vand, surdej, gær, sukker, salt, oregano go olivenolie. Jeg har allerede en anden opskrift på Foccacia som er uden surdej, men denne her opskrift på foccacia er medsurdej, hvilket giver foccaciaen en meget mere saftig krumme
den kraftige varme og den lille gær mængde er det med til at give mere luft i hæve fasen. Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider
Lav en surdej (den kan du finde en opskrift på her). Ælt det godt igennem, og form det herefter til et kæææmpe brød (eller flere små), som lægges på en bageplade med bagepapir
Når du bager brød medsurdej sænker du Ph-værdien og styrker holdbarheden i dit brød. Lad dejen ånde - den har brug for luft så dæk med et klæde det første stykke tid
Hvis du har en surdej stående kan du sagtens udskifte noget af gærenmedsurdej. Start med at kom vand og gær i en skål op rør rundt indtil gæren er opløst
• Start med at blande vand, surdej, gær og olie. Da jeg skrev indlægget omkring men nye Kenwoodmaskine, mente Lasse ikke at jeg sådan kunne smide et billede op af brødet, uden også at diske op med opskriften
Rør surdej, gær og vand godt sammen. økologisk gær. NEMT FORMBRØD MED (KØBT) SURDEJ. I min verden behøver man virkelig ikke lave sin egen surdej – selvom jeg nogengange gør det, – og synes det er sjovt