Surdej kærnemælk opskrifter

Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Der kan tilsættes lidt yoghurt, kærnemælk, ymer eller andet surmælksprodukt som kickstarter til dejen
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

groft rugmelLun først kærnemælken let og rør herefter gæren ud heri. ", ja så er det altså smart ikke at skulle bakse med en surdej
Solsikkerugbrød uden surdej

Solsikkerugbrød uden surdej

groft rugmelLun først kærnemælken let og rør herefter gæren ud heri. kærnemælk. kærnemælk50 g. - og nøøøjh hvor er det lækkert og nemtIkke nok med at det både er lækkert og nemt, så er det jo også et ganske sundt brød, hvilket er en væsentlig faktor i denne "kur og tortur" tid - og NEJ, jeg spiste ikke den flotte "rose" af smør der så fint er placeret ovenpå et par skiver af dette guddommelige lækre rugbrød på billedet ovenover, for jeg er jo på kur
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

kærnemælk. Lun kærnemælken, og rør gæren i. kærnemælk. 1 brød. ½ l. 50 gr. gær. 1½ tsk. salt. 1 spsk. sirup. 200 g. solsikkekerner
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Grovbrød med kærnemælk og surdej. Den er ikke helt så effektiv som den “rigtige” surdej, men kan bestemt bruges
Femkornsstykker

Femkornsstykker

Udover surdej, bruger jeg også kærnemælk i denne her opskrift, det giver et ekstra strejf af syrnet smag til brødet, men det kan udelades og erstattes enten med mælk eller vand
Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

Grovboller med surdej. Start med at blande vand, surdej, kærnemæl, salt og gær. 1/5 del majsmel i selve dejen, men suppleres også af surdej og endda kærnemælk. 1 dl kærnemælk (kan evt. 1 dl surdej. 1 dl kærnemælk (kan evt. 1 dl surdej
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
Evolo rugbrød

Evolo rugbrød

) Opskriften er lavet med udgangspunkt i de andre rugbrød jeg har lavet uden surdej, nemlig græskarrugbrødet og solsikkerugbrødet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). 300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk)
Sprødt Sirupsrugbrød - på én dag

Sprødt Sirupsrugbrød - på én dag

Fantastisk lækkert rugbrød på én dag uden at være afhængig af en surdej. Opløs herefter gær i kærnemælken i en stor skål
Photo shoot og frokost rugboller

Photo shoot og frokost rugboller

Igår lavede jeg en lille slags surdej til mine frokost rugboller. Dag 100g knækkede rugkerner, 1, 5 del kærnemælk, 2 dl vand og 200g rugmel, 10g gær, 1
Verdens nemmeste rugbrød

Verdens nemmeste rugbrød

Vi har længe ledt efter en opskrift på rugbrød, som var nemt og hurtigt at bage, uden surdej der skal stå flere dage inden man kan bruge den

Hjemmelavet surdej

Kærnemælk. Denne opskrift har jeg fra min svigermor, som selv har lavet surdej inden hun skulle i gang med at bage rugbrød selv
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Lun kærnemælken og opløs gæren her i. 400 g skårne rugkerner4 dl vand300 g groft rugmel300 hvedemel4 dl kærnemælk50 g gær2-3 tsk saltKernerne koges i vandet i ca. 4 dl kærnemælk

Rugbrød med surdej og gulerødder

Ingredienser (surdej). Sådan tilberedes surdej. Rør gerne i surdejen en gang om dagen. Sådan tilberedes rugbrød med surdej og gulerødder
Hjemmelavede rugbrød

Hjemmelavede rugbrød

kærnemælk. Tilsæt kærnemælk, honning, salt og rugmel. Jeg har hoppet let og elegant over surdejen og valgt at bage med gær, på den måde behøver du ikke vente 3 dage før du har dit færdige rugbrød, men nøjes med 3 timer. 3 dl kærnemælk