Surdej boller opskrifter

Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej. Se hvordan du starter surdejen nederst i dette indlæg
Boller med surdej

Boller med surdej

Kom surdej og salt i. Pensel bollerne med oliven olie og flagesalt. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 100 g surdej
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rug surdej. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Rugsurdej. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Bland rugsurdejen og kernerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
Kirstens boller

Kirstens boller

Hvis Du, som mig, elsker den mørke smag fra rugbrødet og det lyse brøds lethed er disse boller måske noget for Dig
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bollerne er bagt med min nye surdej (som stadig lever), men hvis man kan få fat i gode burgerboller kan man jo springe over gærdet her
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hjemmelavede burgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Surdejen kan sagtens udelades og erstattes med mælk - jeg er bare så glad for min nye surdej at jeg kommer den i alt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej. 1 dl surdej. Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Serverede det til aftensmad med lidt hummus, prosciutto, bøffelmozzarella og friske tomater
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej (kan udelades). 1 dl surdej (kan udelades). En lille, nem snack til eftermiddagen. Mine børn elsker dem
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den kræver en surdej, som man enten selv kan lave eller kan få af nogen som har en. Jeg lavede selv min surdej efter Claus Meyers opskrift
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det bliver lavet uden surdej, men skal til gengæld stå to døgn inden det kan bages. Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

", ja så er det altså smart ikke at skulle bakse med en surdej.  Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
De bedste boller jeg nogensinde har bagt

De bedste boller jeg nogensinde har bagt

Rør gær, honning og surdej ud i vandet i røreskålen. Skær bollerne ud med en spartel eller kniv. Løft bollerne over på et stykke bagepapir, som er lagt  på bagsiden af en kold bageplade
Ølandshvedeboller med surdej

Ølandshvedeboller med surdej

Lækre, sprøde, saftige ølandshvedeboller bagt med surdej – en bid af himlen. Jeg er blevet helt tosset med at bage med surdej
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

behøver ikke nævne hvor mange gange jeg har forsøgt at lave hvedesurdej. Så kan du være du tror det her er boller, men nej