brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
Hjemmelavede burgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Surdejen kan sagtens udelades og erstattes med mælk - jeg er bare så glad for min nye surdej at jeg kommer den i alt
1 dl surdej. 1 dl surdej. Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Serverede det til aftensmad med lidt hummus, prosciutto, bøffelmozzarella og friske tomater
Det bliver lavet uden surdej, men skal til gengæld stå to døgn inden det kan bages. Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
", ja så er det altså smart ikke at skulle bakse med en surdej. Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Rør gær, honning og surdej ud i vandet i røreskålen. Skær bollerne ud med en spartel eller kniv. Løft bollerne over på et stykke bagepapir, som er lagt på bagsiden af en kold bageplade