Servér med et drys purløg, et par porreringe og lidt godt brødtil – gerne lunt. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
Serveres med godt brød. Kog karrysuppen godt igennem og tilsæt fløden. timian. Tilsæt tomat og peberfrugt og smag til med salt og peber og jævn det evt en smule med lidtmajsstivelse udrøres i koldt vand, som tilsættes under omrøring
Du kan også servere med brød og andre lækre ting, mulighedernevilaldrig stoppe …. De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen
Serveres med et stykke godt brødtil. Suppe sæsonen er for alvor skudt i gang og jeg er vild med det. Dette er en favorit som har fulgt migigennem mange år, og jeg er ikke blevet træt af den endnu
Så var pludselig en legeret suppe (helt sikkert mere børnevenlig med uden "klumper") - i denne omgang serveret med bacontern, løvstikke, knasende rodfrugtechips og groft brød
I den anledninggiver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, servereti en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Server suppeniskold og med sprøde brød on the side. Selvom at man i denne tid mest har lyst til varme sager, så vil jeg altså lige fortælle om denne suppe, som helst skal nydes iskold
Jeg havde også bagt et groft brødtil, for at få retten til at mætte lidt ekstra. I lørdags skulle der laves mad til mange, og da jeg er på et stramt budget, besluttede jeg at servere kartoffelporresuppe
På billederne er suppenserveret med rød quinoa, persille, brød og spinatblade. Server eksempelvissuppen med brød, hakket persille, quinoa, ris, pasta eller bulgur