ramsløgsuppe en helt vild ret. Her er et hit af en supersund forårssuppe. Og så er ingredienserne næsten gratis, hvis du selv samler ramsløg og skvalderkål i naturen
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Brug den som spread med tomater, agurk eller kartofler på lækkert rugbrød, som en del af tapasbordet, til nybagt brunchbrød eller som jeg gjorde her til aften, til flûte som suppe tilbehør
Den lækre ramsløgpesto får hvad den fortjener i denne milde, luftige og cremede suppe. Giv den et hurtig opkog og server med et drys ramsløg/purløg og godt brød
ramsløgsuppe. Lige nu vælger jeg små friske skud af skvalderkål, ramsløg, mynte og andre krydderurter. Hvis du har været ude og samle ramsløg – eller andre vilde urter for den sags skyld – i det dejlige forårsvejr, så prøv en lækker “vild” suppe
Læs mere om hvorfor bone broth er sundt i bogen “En kop nærende BONE BROTH” og brug den i opskriften på Svamperamen med kylling eller Suppe med butternut squash og gulerødder
Suppen har den smukkeste grønne farve og en lækker cremet konsistens. Hvis man ønsker det, kan man komme kogte gulerødder og kogte kartofler i små tern i suppen
karry, garam masala, timian, rosmarin, hvidløgspulver, ramsløg, chili, salt og peber. Så her får du lige en opskrift på en skøn suppe, du kan varme dig på
Ramsløg er en urt man finder i skovene. Jeg havde lyst til suppe en dag, og tænkte at jeg kunne spare lidt penge og samtidig lave en suppe, som kunne give mig masser af varme og mineraler
karry, ramsløg, purløg, timian, garam masala, peber. Jeg fortsætter lige i det virkelig nemme hjørne med en nærende suppe, der kræver minimal tilberedning og tid fra din side
en helt vild suppe. I går plukkede jeg de første små blade ramsløg. Så der skal ikke så mange til at give smag, og de er skønne i en rigtig forårssuppe, hvor du også kan bruge andre af de supersunde, vilde planter som skvalderkål og brændenælde
bruges som fyld i frikadeller eller suppe (kan også fryses ned), og kogte kartofler kan bruges som pålæg på rugbrødsmadder, laves om til kartoffelfrikadeller eller steges på panden