Spis med varme ostebrød til. Som plaster på såret – eller som et varmt omslag på de kolde rygstykker – får du her en opskrift på en suppemed bagte grøntsager
Spis brød til – gerne et af dem med ‘noget’ i – eller ostebrød. Blend grundigt med stavblenderen, tilsæt fløde og en spsk soya, lad suppen koge igennem og smag til med salt og peber
Skræl kartoflen og skær i tern, rens porrer og snit fint, snit også løget og kom det hele i en gryde, til kogning sammen med bouillon, persille og timian
Få inspiration til lækre, sunde opskrifter med vegetarmad her Suppe. I hver suppeskål lægges et stykke ostebrød, som et "låg" på suppen lige før servering
Suppen kan også sagtens serveres med en klat fromage frais og evt. Servér ostebrødene til suppen. Hvis man savner lidt kød til suppen, kan man lægge ½ skive lufttørret skinke under osten på brødene, inden de sættes i ovnen