Anret suppenmed agurk ogrejer. Sørg blot for at smage suppen til med salt og peber igen. Supper består som regel af kogte grøntsager, og i de fleste tilfælde grove grøntsager som fx rodfrugter, kål og bælgfrugter
så en færdigkøbt suppe fra karton blev byttet ud med en dejlig frisk salat og et par kolde frikadeller – det er da alt andet lige lidt mere forårsagtigt
Blend nu din varme suppe sammen medærterneog avocadoen. Hak imens suppen køler dild og put i en lille skål sammen med saften og den revne skal fra limen og tilsæt dine rejer
Dernæst hældes hvidvin over ogkoger lidt ind, inden ærterne tilføjes sammen med hønsebouillon. Kom suppe i med en skefuld cremefraiche i midten med en lille håndfuld rejer ovenpå, drys lidt forårsløg på rejerne riv en lille smule parmesan og et drys peber
Græsk gulerodssuppemedærter. Hvis man har behov kan man også tilsætte lidt at tygge i – melboller, tomatstykker, rejer, skinke eller hvad man nu synes om
Tilsæt de optøede fine ærterog lad dem kogemed ca. Skær broccolistænglen i små stykker og sauter det i gryden sammen med løg og olie (stænglen er rigtig god i blendede supper, da den har en fin cremet smag)
mere suppe hvis retten bliver for tør. ) Bland rejer, muslinger, ærterog majs i retten. ) Rist kyllingestykkerne i olie i en stegegryde krydr med salt og peber
Græsk gulerodssuppemedærter. Hvis man har behov kan man også tilsætte lidt at tygge i – melboller, tomatstykker, rejer, skinke eller hvad man nu synes om