Snit fennikelen i tynde strimler. Smag suppen til med salt og peber. 1 fennikel eller bladselleri. Bring suppen i kog under låg, dæmp varmen, og kog den i ca 10 minutter. strimler af magert kød og/eller pastamuslinger med i suppen i små 5 minutter. 1 fennikel
Jeg kunne godt finde på at lave en suppe til forret. fennikel, pære salat. Måske den lynhurtige blomkålssuppe fra Paleolivets overskudsmad til underskudsdage eller jordskoksuppen her
Hæld væden fra muslingerne op i en blender sammen med Rondelé, og blend til en homogen suppe/sauce. Pil skalotteløg og hvidløg, hak løgene og fennikel fint
Løg, fennikel og gulerødder steges af i smøren Porrerne skæres i skiver og gemmes til senere Bouillon, fløde, gurkemeje, salt og peber tilsættes de stegte grønsager Lad det koge i ca
Kom finthakket hvidløg, laurbærblade, kartofler, gulerødder, fennikel og de finthakkede krydderurter i gryden sammen med væsken fra muslingerne som tidligere er siet fra, samt mælk og fløde
Oprindeligt brugte irerne fisken lunge til deres suppe, men de irske settlere i Amerika kunne ikke få fat i lunge, men havde rige mængder af østers til deres rådighed
Hav en plastboks på køl undervejs i din madlavning, hvor du kan gemme afskær fra grønsager, Brocoli stokke, gulerodsstumper mm, som senerer kan bruges til at jævne sauce med, lave chutney, koge suppe, skønne cremede dips
Det er mellemting mellem en suppe og en gryderet, risotto og gullash. 2 porrer2 pastinakker2 gulerødder1 fennikel1 spsk olie1 spsk stærk karry1 1/2 dl ris1/2 l fiskebouillon1 dåse kokosmælk1 fed hvidløg2 tsk tørret estragon1/2 tsk salt1 1/2 tsk majsstivelse1 spsk vand1 rød peberfrugt400 g kullerfilet eller torskefiletTilbehør. Masser af godt brød og citroner skåret i bådeSkær porrerne i 2 cm lange stykker og skær pastinakker, gulerødder og fennikel i grove tern. 1 fennikel