For nylig delte jeg med jer, hvordan jeg ynder at lave nemme glutenfri pølsebrød, og med udgangspunkt i den samme melblanding har jeg leget lidt videre med nogle ingredienser, fordi jeg ønsker lidt mere i min grunddej
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Det skal være hurtigt, ikke fylde for meget, smage godt, være sundt, spises i hånden, på vejen osv. De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed
Helsebrødet (fra et i forvejen ualmindeligt sundt land). Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
Mindske sukker indtaget og væk med det lyse brød og skære gevaldig ned på gluten. Men en gang i mellem har man jo stadigvæk en sød tand og så må man jo være kreativ
Mange steder kan du vælge at få mørkt brød i stedet for det hvide, men det mørke brød kan være lige så usundt som det hvide, så spørg derfor altid efter fuldkornsbrødet, inden du vælger