5-6 stk. 200 g mel. 100 g hvedemel og 100 g fuldkornsmel1 spsk fibermel (kan udelades)1 god håndfuld grovvalsede havregryn1 tsk havsalt2½ dl mæl +/-½ dl vand +/-1 æg1 spsk rapsolieRør det hele sammen til en lækker dej, dejen må ikke være for tyk, så har den svært ved at sprede sig ud som en pandekage, tilsæt evt
Da der ikke er sukker i pandekagerne kan de også bruges som madpandekager, dog udelades kardemommen, lime og de frysetørrede hindbærVelbekommen og god fornøjelse
Sunde frikadeller med pasta og spinat Sunde frikadeller og sundt tilbehør. Majspandekager med stegt kylling og rosenkål Velsmagende fyld, som også sagtens kan serveres i almindelige madpandekager eller som en stuvning til
Vi elsker pandekager herhjemme, både dessertpandekager og madpandekager. Jeg beklager der har været lidt stille det sidste stykke tid, der har været en masse hverdagsting som har presset på - så der har ikke været så meget tid til at blogge (men det bliver der forhåbentlig inden længe